Onze klanten

Een uitgebreide waaier aan toepassingen en technische expertise

 Sinds zijn oprichting heeft LiveRental niet minder dan 20.000 diensten uitgevoerd voor 10.000 klanten. Alle klanten hebben unieke behoeften en dankzij die schat aan ervaring hebben onze teams kennis en technische expertise opgedaan op een groot aantal gebieden voor de communicatie-, IT-, entertainment- en digitaliseringssectoren. Om die expertise te illustreren, tonen we u hieronder de tien meest voorkomende professionele toepassingen in projecten van onze klanten.

Enquêtes/onderzoeken

Verhuur van tablets voor een digitale enquête

Honderden van onze klanten kiezen ervoor om een iPad of tablet te huren om een enquête/onderzoek te organiseren. Het gebruik van tablets biedt heel wat voordelen voor organisatoren van enquêtes, opiniepeilingen en tevredenheidsonderzoeken.
De verhuurde tablets kunnen wifitablets of tablets met 4G- of 5G-connectiviteit zijn om de verzamelde gegevens permanent in de cloud op te slaan. LiveRental biedt ook een multipoint-service waarmee onze klanten aan al hun bevraagde respondenten een gebruiksklare, geconfigureerde, opgeladen tablet met een 4G- of 5G-verbinding kunnen bezorgen, aangevuld met een handstrap en een accessoire om de tablet rond de nek te dragen. We hebben heel wat ervaring met enquêtes en begrijpen perfect waar onze klanten naar op zoek zijn. Daarom werken we elk jaar samen met de grootste onderzoeksinstituten van het land.

Examens en opleidingen

Verhuur van computers of tablets voor het onderwijs

Elk jaar besluiten meer en meer opleidingsinstellingen om af te stappen van papier en over te schakelen naar examens in digitale vorm. Terwijl sommige mensen tablets inhuren om een lichte meerkeuzevragenlijst af te nemen, moeten anderen krachtige computers inhuren om kandidaten met 3D-software te laten werken. Dankzij een uitgebreid aanbod aan apparaten kan LiveRental alle soorten onderwijsinstellingen ondersteunen bij het organiseren van hun examens. Het aantal apparaten is geen struikelblok. Zo kunnen duizenden kandidaten tegelijk van de nodige apparatuur worden voorzien. Voor klanten die dat willen, kunnen we examensessies van a tot z organiseren, waarbij we zorgen voor het installeren van werkstations, het configureren van apparatuur, het voorzien van een wifiverbinding of het inrichten van secretariaten of correctieruimtes. Onze teams hebben een schat aan ervaring in examens en opleidingen.

Verkiezingen en stemmingen

De organisatie van verkiezingen gebeurt ook digitaal!

Net zoals bij examens verhoogt de digitalisering van verkiezingsprocessen de productiviteit en kwaliteit op heel wat vlakken. LiveRental is de officiële partner van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in de organisatie van digitale verkiezingen, waaronder algemene vergaderingen, sociale verkiezingen en gemeenteraadsverkiezingen in bepaalde Europese landen.
Het huren van computers of tablets voor verkiezingen is een kosteneffectieve en betrouwbare manier om stembureaus te voorzien van een digitaal verkiezingssysteem. Ook voor deze specifieke toepassing kunnen onze teams teren op alle ervaring die ze hebben opgedaan tijdens talrijke opdrachten in Europa. In bepaalde gevallen kunnen we onze klanten ondersteunen bij het opzetten van een compleet stembureau, inclusief stemtablets, computers, printers, ID-kaartlezers en informatieschermen.

Sportevenementen

Wereldbekers, toernooien en sportbonden doen een beroep op LiveRental om alle leden van hun organisatie van de nodige apparatuur te voorzien.

Bij de organisatie van een internationaal toernooi worden namelijk honderden of duizenden tijdelijke krachten ingezet. LiveRental helpt organisatoren van grote sportevenementen om hun personeel te voorzien van smartphones, tablets en computers. De verhuur van smartphones is een uitstekende oplossing om alle leden van een organisatie te voorzien van een betrouwbaar, veilig apparaat met een speciale simkaart. Buiten de sport- en evenementensector is de verhuur van informaticamateriaal een perfecte oplossing voor het opzetten van tijdelijke teams van consultants, ingenieurs of promotoren die voor een korte of middellange periode van een paar maanden worden ingezet.
Voor onze klanten kent logistiek geen grenzen. We sturen onze verhuurde tablets en computers dan ook naar alle uithoeken van de wereld en beheren de tijdelijke inklaringsprocessen van onze klanten.

Beurzen, exposities en festivals

Tablets als hulpmiddel bij de verkoop, bestellingen of als kassa op beurzen in het binnen- en het buitenland.

Elk jaar biedt LiveRental een helpende hand aan distributeurs, merken en groothandelaars bij de organisatie van hun jaarlijkse beurzen. Tijdens die bijeenkomsten ontmoeten ze (potentiële) klanten en kunnen ze hun bestellingen aan hun stands opnemen. De verhuur van tablets is de perfecte oplossing om op een evenement tijdelijk de nodige apparatuur ter beschikking te stellen om bestellingen op te nemen en betalingen van klanten te krijgen. Tablets met 4G of 5G en wifitablets zijn al vele jaren een uitstekende manier om producten te verkopen en betalingen te verkrijgen aan het verkooppunt, op het terrein, tijdens beurzen of op festivals. Onze project- en technische teams hebben een grondige kennis van de evenementensector en kunnen u adviseren over de keuze van de apparatuur en de configuratie ervan.

Fieldmarketing

Fieldmarketingbureaus werken al jaar en dag samen met LiveRental om hun campagnes te digitaliseren.

Ze waren een van de eersten om iPads te huren en zo hun activiteiten op het terrein te innoveren en kracht bij te zetten. Onze teams hebben deze klanten een kant-en-klare service kunnen aanbieden, inclusief de installatie van spellen op de tablets en het ter beschikking stellen van presentatoren in het veld of verkooppunten in heel het land. Met de verhuur van tablets voor fieldmarketingevenementen bieden we onze klanten steeds een betrouwbaar apparaat, een nauwkeurige verzameling van gegevens en een tool die presentatoren makkelijk kunnen gebruiken. De verhuur van tablets is niet alleen goede keuze voor evenementen van korte duur. Het is ook een bijzonder handige oplossing voor agentschappen die voor enkele maanden extra verkooppersoneel op het terrein willen inzetten. Het kort huren van tablets of computers voor uw verkoopteam is een voordeligere oplossing dan de apparatuur te kopen of gebruik te maken van huurcontracten van drie jaar.

Ontvangst en toegangscontrole

Duizenden bezoekers vlot en veilig ontvangen

Zowel tijdens bedrijfsevents als beurzen is het onthaal van het allergrootste belang. Het is ontzettend belangrijk om de huur van onthaalmateriaal toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner. Ongeacht de gebruikte technologie kan LiveRental alle benodigde onthaalmateriaal leveren: computers, smartphones, barcodescanners, printers en onthaalschermen behoren tot de apparaten die het vaakst worden gehuurd om de toegang te controleren en een onthaalstructuur op te zetten. Heel wat uitgevers van gespecialiseerde software vertrouwen LiveRental alle praktische en technische aspecten van hun oplossing toe, waardoor we een solide en betrouwbaar partnerschap voor de lange termijn kunnen opzetten.

Teambuilding

Een breed scala aan toepassingen op het gebied van bedrijfscohesie

Net als fieldmarketingbureaus hebben bureaus die gespecialiseerd zijn in teambuildings en evenementen om de groepsdynamiek te versterken hun activiteiten gedigitaliseerd sinds de eerste tablets op de markt zijn gekomen. Al tien jaar lang vormen nieuwe technologieën een belangrijke schakel in de organisatie van quizzen, speurtochten en creatieve oefeningen. Het huren van een iPad 4G is bijvoorbeeld een veelgebruikte oplossing voor het organiseren van grootschalige speurtochten in steden of pretparken. Wanneer creativiteit op de afspraak moet zijn, is het huren van een krachtige iPad Pro een ideale oplossing om te brainstormen, diagrammen te maken of uw creativiteit te tonen. Ook op het vlak van fotografie is het huren van een iPhone een goede idee, zeker als hij uitgerust is met een leuke foto-applicatie om originele teambuildingopdrachten te bedenken.

Aanwerving

Tablets of iPads ter ondersteuning bij sollicitaties

Neemt u deel aan een sollicitatie-evenement? Het huren van tablets of iPads kan voor uw kandidaten een leuke en handige manier zijn om hun sollicitaties in te dienen op een speciale applicatie.
LiveRental ondersteunt de HR-afdelingen van bepaalde bedrijven en wervingsbureaus tijdens hun jaarlijkse sollicitatie-evenementen. Grote wervingsbureaus en leveranciers van IT-oplossingen voor de HR-sector huren tablets wanneer ze met belangrijke spelers in de sector werken aan korte wervingscampagnes van nationale omvang.

Televisie, cinema en televisiereeksen

De iPhones van LiveRental in de topseries van Netflix!

Scenaristen en decorontwerpers beseffen dat digitale technologie deel is gaan uitmaken van ons dagelijkse leven en dan ook niet in de decors en rekwisieten van de nieuwste film- en televisieseries mag ontbreken. Onze smartphones zijn dan ook regelmatig terug te zien in televisieseries die in heel Europa opgenomen worden. Veel regisseurs en professionals uit de filmsector huren onze telefoons en tablets voor specifieke scènes in hun films of series. Soms gaan ze zelfs zo ver dat ze ons de complete set van een computerruimte, open space of controlecentrum voor cybercriminelen toevertrouwen.
Voor televisie werken onze teams samen met productiehuizen die programma's of reality-tv op de buis brengen, om de acteurs of presentatoren van tablets te voorzien.

Ils nous font confiances

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay