Onze diensten

Tablets en computers huren bij LiveRental is meer dan alleen maar huren. Het is ook profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van configuratie, logistiek, netwerken en accessoires. Door uw project aan ons toe te vertrouwen, kunt u rekenen op een allesomvattende service van begin tot eind.

Tablets en computers huren bij LiveRental is meer dan alleen maar huren. Het is ook profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van configuratie, logistiek, netwerken en accessoires. Door uw project aan ons toe te vertrouwen, kunt u rekenen op een allesomvattende service van begin tot eind.

Configuratie van iOS en Android

Het configureren van een iPad of Galaxy Tab-tablet is dagelijkse kost voor onze IT-teams.

Vraag onze teams om uw gehuurde tablets en smartphones in te stellen en te configureren. U krijgt dan gebruiksklare apparaten die u verlossen van de tijd en moeite om heel wat apparaten te configureren. Wat kunnen we allemaal voor u doen? Een greep uit ons aanbod: applicaties installeren, bestanden uploaden, snelkoppelingen naar het websites instellen, niet-gebruikte applicaties verwijderen, de achtergrond aanpassen, stand-by-tijden en helderheidsniveaus wijzigen en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons gewoon wat u nodig hebt en u ontvangt uw gehuurde tablets gebruiksklaar.

Configuratie van Windows en Mac

Wilt u Windows- of Mac-computers huren bij LiveRental? Laat ze dan zeker door ons configureren.

Het huren van een groot aantal laptops, Macs of Macbooks is een uitstekende oplossing om u te verlossen van alle technische en operationele beperkingen die gepaard gaan met de aanschaf ervan. Wanneer u een computer huurt, profiteert u bovendien van een uitgebreide service. LiveRental neemt graag de configuratie van de gehuurde apparaten op zich, ,zodat ze meteen klaar zijn voor gebruik is. Onze IT-technici kunnen programma's, certificaten, configuratieprofielen, beveiligingsregels en externe desktops voor u installeren. Voor onze meest veeleisende klanten kunnen we ook een Windows- of Mac OS-image implementeren, zodat configuratieprofielen identiek gekloond kunnen worden.

Beperkingen en kioskmodus

Beveilig gehuurde tablets met de 'kioskmodus' of 'begeleide toegang' om de controle over de apparaten te houden.

Krijg volledige controle over het gebruik van gehuurde tablets en smartphones met onze uitgebreide toezichts- en beperkingsmogelijkheden. Afhankelijk van uw behoeften zal ons team u adviseren en de meest geschikte beperkingsmodus implementeren. Met deze service kunt u er zeker van zijn dat uw gebruikers geen toegang krijgen tot ongepaste inhoud. Bovendien garandeert u de vertrouwelijkheid van bepaalde gegevens en kunt u gebruikers sturen om de gehuurde tablets op de gewenste manier te gebruiken.

Mobile Device Management

Als experts in MDM of Mobile Device Management kunnen onze teams u helpen om de controle te behouden.

MDM heeft voor LiveRental geen enkel geheim meer! Met expertise in bijna zes verschillende MDM-platforms kunnen we u adviseren en de meest geschikte oplossingen voor uw situatie implementeren. Met MDM kunt u gehuurde tablets of iPads op afstand beheren, zodat u applicaties op afstand kunt installeren, een beveiligingsbeleid kunt instellen, een apparaat kunt resetten, de status ervan kunt controleren of het zelfs kunt lokaliseren. MDM biedt heel wat mogelijkheden en geeft ons een hoge mate van controle over de verhuur van uw tablets of computers. Voor MDM-licenties worden licentiekosten in rekening gebracht, maar dankzij LiveRental kunt u profiteren van onderhandelde tarieven van de belangrijkste spelers.

Microsoft Office 365

Office 365 is een must-have voor bedrijven en biedt u alle tools die u nodig hebt om de productiviteit van uw teams te verhogen.

Vraag onze accountmanagers om advies bij het kiezen van de juiste Microsoft 365-licentie. Vervolgens zorgen ze graag voor de installatie en activering van de licentie op de gehuurde computers. Microsoft Office Suite integreert perfect in de Windows-omgeving en werkt ook probleemloos op Apple-apparaten via iOS en MacOS. Door uw gebruikers te voorzien van tablets en computers die vooraf zijn uitgerust met Office 365-software, kunt u hen gebruik laten maken van een gebruiksklare hardware- en softwareoplossing.

4G / 5G-gegevens

Op zoek naar een mobiele verbinding op uw tablet, smartphone of zelfs computer?

LiveRental kan een 4G- of 5G-simkaart integreren op elk apparaat dat u huurt. Gedurende de duurperiode van de huur beschikt u dan over een datapakket op uw smartphones, tablets en computers. Onze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 500 MB tot 100 GB per apparaat. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor herlaadbare prepaid formules die in heel Europa beschikbaar zijn. En ook als u buiten Europa voor een langere of kortere periode een mobiele verbinding nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Bespaar uzelf het gedoe van abonnementen en activeringen en bestel uw alles-in-éénoplossing bij LiveRental.

4G/5G-dongle / -hotspot

De perfecte oplossing om uw apparaten op locatie met het mobiele netwerk te verbinden.

Huur een 4G/5G-dongle en datapakket bij LiveRental. Het is een voordelige en praktische oplossing voor het verspreiden van een wifinetwerk vanaf een mobiele verbinding in een straal van 10 tot 30 meter. Met deze draadloze oplossing op batterij kunt u gehuurde iPads of tablets op een internetverbinding aansluiten, zonder dat u voor elk apparaat een simkaart hoeft te bestellen. U kunt er ook Surface Pro-tablets of laptops zonder simkaartpoorten mee aansluiten. Deze oplossing kan eveneens gebruikt worden om een netwerk voor printen via wifi op een evenement aan te maken. Onze teams stellen de 4G/5G-dongle(s) in volgens uw eigen vereisten, met uw eigen wifinaam en wachtwoord.

Opzetten van wifinetwerken

Organiseert u een evenement in een zaal of op een locatie waar geen wifi is?

Schakel LiveRental in om een privé-wifinetwerk voor uw gebruik op te zetten. Dergelijke oplossing is zeer nuttig voor examens, opleidingen, congressen of conferenties. Het opzetten van een wifinetwerk is een van onze specialiteiten die perfect aansluit bij uw huurproject van computers en tablets. Onze netwerktechnici zijn perfect geplaatst om u te adviseren op het vlak van locatie, bandbreedte en netwerkbeperkingen. Bovendien kunnen ze een speciale infrastructuur opzetten om de deelnemers aan het evenement gebruik te laten maken van een specifieke beveiligde wifiverbinding. Het maakt niet uit of u 100 of 2000 apparaten moet verbinden, LiveRental biedt u steeds de oplossing die afgestemd is op uw behoeften en op het gebruik op korte of middellange termijn.

Uitrollen van satellietnetwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare internetoplossing als aanvulling op een traditionele internetverbinding?

Ons netwerkteam kan een tijdelijke internetverbinding via satelliet implementeren voor uw evenement. Die verbinding is een aanvulling op een glasvezelaansluiting of een traditionele mobiele verbinding om in te kunnen grijpen bij een netwerkprobleem op een van de hoofdlijnen. De oplossing is ideaal voor evenementen waarbij de verbinding met het internet geen moment onderbroken mag worden, zoals bij het organiseren van examens op tablets of het streamen van een evenement. Op deze manier vult u de huur van IT-materiaal aan met een 100% betrouwbare netwerkoplossing.

Samenstelling van afzonderlijke pakketten

Een complete marketinglogstieke dienst om alles op het terrein vlot te laten verlopen

Onze ordervoorbereidingsteams maken afzonderlijke pakketten op maat om het benodigde materiaal op het terrein te voorzien. Op uw verzoek kunnen we afzonderlijke pakketten samenstellen, inclusief de hardware, accessoires zoals etuis of straps, opladers, een brochure en alle andere relevante benodigdheden voor uw gebruik. Dankzij deze service kunt u de gehuurde tablets of computers razendsnel en met een gerust hart in de praktijk gebruiken.

Levering op meerdere locaties

Uw bestelling laten bezorgen op 1.000 adressen in heel Europa? Een specialiteit van LiveRental.

Organiseert u een opleiding, onderzoek of marketingactiviteit op locatie? Onze teams kunnen leveringen en afhalingen in heel Europa naar honderden verschillende adressen beheren. Dankzij deze logistieke service kunt u uw hele project bij LiveRental onderbrengen en profiteren van een perfecte coördinatie van alle technologische aspecten van het evenement: tabletverhuur, configuratie, levering en ophaling op verschillende locaties, netwerkverbindingen en technische ondersteuning. Grote onderzoeks- en marketingbedrijven vertrouwen op LiveRental voor het uitvoeren van hun digitale activiteiten op het terrein.

Roadshow

Begeleiden van een nationale promotietour/campagne, een praktische en betrouwbare oplossing.

Voor bepaalde klanten kunnen we nationale campagnes/promotietours ondersteunen en alle benodigde netwerk- en IT-voorzieningen regelen. Naast het verhuren van computers, printers en andere technologische oplossingen, kunnen we tijdens de campagne/tour het nodige technisch personeel inzetten om de technologische apparatuur te monteren en demonteren. U kunt op onze teams rekenen voor het opzetten van mobiele secretariaten, toegangscontrolesystemen, interactieve terminals, vergaderzalen, enz.

Installatie op locatie

Ons team op locatie begeleidt u bij uw evenementen om de gehuurde apparatuur in gebruik te nemen.

Vertrouw de ingebruikname van uw gehuurde tablets of computers toe aan onze technici op het terrein. U ontlast uw eigen teams van het uitpakken, controleren, aansluiten, in gebruik nemen, testen en terugbrengen van de apparatuur aan het einde van het project. Onze medewerkers op het terrein zijn gewend om op evenementen en in professionele omgevingen te werken. Ze weten perfect wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat alle IT-apparatuur op tijd en volgens uw specificaties wordt ingezet. Besteed alle technologische aspecten van uw project uit aan LiveRental en profiteer van een kant-en-klare, betrouwbare en professionele service.

Inrichten van examenruimtes

Het monteren, aansluiten, testen en demonteren van werkruimten voor examens, de pers of opleidingen.

Organisatoren van examens kunnen niet alleen op LiveRental vertrouwen voor het huren van IT-apparatuur, maar ook voor het installeren van alle apparatuur op de examenlocatie. Ons installatieteam op het terrein kan enkele honderden laptops of gehuurde tablets inzetten en zorgen voor de beveiliging, stroomvoorziening, aansluitingen, testen en zelfs netwerken. Als u deze IT-installatie aan ons team toevertrouwt, bent u verzekerd van een perfecte coördinatie van alle technologische behoeften van het evenement of project.

Opleidingen en advies

Hulp nodig bij het gebruik van de apparatuur die u huurt? Onze teams kunnen u helpen.

Vraag onze teams om opleidingen of adviessessies te organiseren zodat u de gehuurde tablets en computers perfect onder de knie kunt krijgen. We kunnen u bijstaan, opleiden of trainingsmateriaal voor u opstellen over het gebruik van MDM-oplossingen, beperkingen, configuraties op grote schaal of zelfs meer gespecialiseerde of branchespecifieke oplossingen. Het huren van tablets en computers houdt niet op bij de hardware: u kunt op onze teams rekenen om u te helpen het beste te halen uit de apparatuur die u huurt.

Accessoires op maat

Heeft uw project zeer specifieke accessoires nodig?

LiveRental kan op zoek gaan naar de toebehoren/accessoire die u voor uw project nodig hebt. Zoekt u hoezen, koffers, statieven, sloten, koptelefoons of tassen? We kunnen op de markt op zoek gaan naar de apparatuur die u nodig hebt, zonder u te dwingen uit onze hoofdaanbod te kiezen. Dergelijke persoonlijke aanpak is een goede manier om u te voorzien van een complete service die volledig in lijn is met de specifieke eisen van uw project.