Presentatie

Kom in enkele woorden en cijfers meer te weten over de activiteiten van LiveRental

11 jaar ervaring

Geworteld in het vak sinds onze oprichting in 2011

Sinds onze oprichting in 2011 hebben onze teams zich ingezet om alle uitdagingen van onze klanten aan te gaan. Dat streven naar uitmuntendheid en ambitie heeft ervoor gezorgd dat we in de loop der jaren een uitgebreide ervaring in de digitale wereld hebben kunnen opbouwen. We gaan geen uitdaging uit de weg, van het razendsnel instellen van duizenden tablets tot een klant leren begrijpen waarom een applicatie beter werkt op bepaalde apparaten. De tijd heeft ons ook geleerd om aan de slag te gaan met de logistieke en technische risico's, zowel op korte als lange termijn, die bij ons vak als IT-serviceprovider komen kijken.

15.000 apparaten op voorraad

Met meer dan 15.000 eigen apparaten kunnen we onze klanten de hoogste beschikbaarheid van apparatuur op de markt garanderen.

Bij LiveRental is opdrachten uitbesteden uit den boze. Het is van cruciaal belang om zelf over een grote voorraad aan tablets en computers te beschikken om onze klanten de hoogste kwaliteit van apparatuur en service te kunnen garanderen. Dankzij ons uitgebreide IT-aanbod kunnen we onze klanten altijd voorzien van de juiste apparaten voor hun behoeften, toepassingen of accessoires. Dat grote aanbod betekent ook dat we kunnen uitpakken met een hoge beschikbaarheid van nicheproducten die niet overal op de markt verkrijgbaar zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van een iPad Mini of Surface Pro tablet. LiveRental kan ook zeer snel inspelen op de behoeften van klanten die grote hoeveelheden iPads en laptops willen huren.

1500 m² kantoren en ateliers

Een werkruimte afgestemd op ons vak

LiveRental is in tien jaar tijd maar liefs zes keer verhuisd en uitgebreid! Vandaag heeft het bedrijf alle nodige ruimte en comfort om aan de slag te gaan met de grote stromen tablets en computers die door onze klanten gehuurd of teruggestuurd worden. We zijn erg blij dat we gebruik kunnen maken van werkruimtes die perfect geschikt zijn voor het verhuur van IT-apparatuur. We beschikken uiteraard over kantoren en ruimtes om met collega's samen te komen, maar ook over een configuratielaboratorium, een uitermate hoog beveiligde voorraad, een onderhouds- en reparatieruimte, ruimten voor iPads en accessoires, en ruimten voor het beheren van retourzendingen, verzendingen en verpakking.
Elke 24 uur kan ons hoofdproductiecentrum gemiddeld een dertigtal bestellingen met ongeveer 150 apparaten verzenden. Op bepaalde drukke dagen van het jaar configureren we meer dan 700 apparaten per dag.

27 gepassioneerde medewerkers

Een geweldig, internationaal en gemotiveerd team

De resultaten van LiveRental worden vooral mogelijk gemaakt door toegewijde medewerkers met een passie voor IT. Meer informatie over ons team vindt u in het gedeelte Ons team.
LiveRental is een slanke organisatie die haar teams een hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid geeft. Die aanpak zorgt ervoor dat al onze medewerkers hun uiterste best om de evenementen van onze klanten te laten slagen. We werken met internationale en gevarieerde profielen die onze klanten bijstaan in de commerciële, logistieke, IT-, technische en administratieve aspecten van onze samenwerking. Word lid van ons team en ontdek hoe een jonge, dynamische en snelgroeiende internationale kmo werkt!

Elk jaar 3000 tevreden klanten

Alles voor tevreden klanten.

Bij LiveRental is de tevredenheid van onze klanten de hoogste prioriteit. Die mentaliteit heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat we in heel wat landen snel een belangrijke speler zijn geworden. Onze teams willen graag een langdurige relatie met onze klanten opbouwen en hen jaar na jaar ondersteunen bij de organisatie van hun evenementen of projecten. Uiteraard brengt de verhuur van informatiemateriaal, zowel voor korte als lange periodes, bepaalde uitdagingen en onvoorzienigheden met zich mee. In alle omstandigheden doen onze teams hun uiterste best om problemen op te lossen en struikelblokken te overwinnen, zodat alle betrokken partijen zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Tien Europese landen vormen ons kloppende hart

Een lokale aanpak in een wereldwijd bedrijf

Bouwen aan een Europese onderneming, dat is waar LiveRental voor staat! LiveRental is actief in vijftien landen via tien lokale bedrijven en zes talen. Onze teams bieden hun klanten een lokale, persoonlijke aanpak, terwijl ze terug kunnen vallen op de kracht en expertise van een sterke en geïntegreerde groep.
Dankzij die Europese logistieke en technische expertise kunnen we onze klanten ondersteunen bij hun internationale evenementen, een onmiskenbare troef voor grote bedrijven en organisatoren van topsportevenementen.
Europa is een hotspot voor innovatie en digitale technologie. De verhuur van tablets of computers is een essentiële service voor iedereen die zijn werkprocessen wil digitaliseren of testsessies op tablets wil organiseren.