Expert in verhuur van iPad's, iMacs en Pc's

FirstRental voldoet aan al uw digitale behoeften.
We stellen u ons gamma aan tablets, PC’s, Macs, smartphones, accessoires en applicaties ter beschikking en helpen u graag verder.

Windows Computers huren

Mac Computers huren

Smartphones huren

TV & Schermen huren

Printers huren

Accessoires huren

Onze Services

First Rental beantwoordt aan al uw vragen dankzij onze service op maat.
Vraag hier simpelweg een gratis offerte aan.

Meer weten

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay

ONS AANBOD

 

Als B2B expert in digitale Events en informatica oplossingen beschikt firstRental over een grote keuze aan zowel iPads als Android Tablets, Macs, PC’s en smartphones. Onze teams staan in voor een Hands-On, No-Nonsense aanpak en een flexibele service. Van de installatie van uw toestellen voor het event tot de ophaling ervan nadien, u wordt door ons op handen gedragen. Contacteer ons om van uw digitaal event een succes te maken.

ONZE EVENTS

 

Elk jaar begeleiden wij meer dan 900 klanten in de organisatie van hun digitale event. Heeft u een conferentie waarbij u bezoekers rechtstreeks wil laten communiceren met de spreker, een street marketing event voor het verzamelen van contactgegevens, een beurs of salon waarbij u Paperless offertes wil uitschrijven, of wilt u gewoonweg iets nieuws uitproberen? Voor ons is geen uitdaging te klein. Wij nemen u het digitale aspect graag uit handen en laten u met plezier profiteren van onze know-how.

ONZE PRODUCTEN

 

Als hardware specialist bieden wij u enkel het beste. Ons aanbod bestaat uit meer dan 3000 van de laatste nieuwe toestellen: iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, Microsoft Surface Pro, Samsung Galaxy Tablets of verscheidene computers, laptops en smartphones. Wilt u graag een digitaal event organiseren, maar heeft u geen idee hoe dit in zijn werk gaat? Bel ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bovendien verhuren wij niet alleen iPads, iMacs, PC’s of laptops, maar staan wij voor een A-Z aanpak: van het installeren van een Wifi-netwerk tot het verhuren van 3G/4G connecties of het ontwikkelen van Event Applicaties. Bij ons bent u in goede handen!