Applicaties - De toegevoegde waarde voor uw business

Zaterdag, 05 November 2016

Applicaties - De toegevoegde waarde voor uw business

Iedereen is al op de hoogte, we zitten volop in de digitale era! Eén van de eerste gevolgen die we in ons dagelijks leven kunnen opmerken, zijn de applicaties. Deze tools zijn de directe overzetting van het digitale in ons dagelijkse leven.

Het is nu een gewoonte deze te gebruiken op onze smartphones en tablets. Een uurrooster raadplegen, een ticket boeken, uitgaven delen, een aankoop maken, een chauffeur aanvragen of gewoon uw Facebook account raadplegen. Al deze acties worden door applicaties uitgevoerd en deze vergemakkelijken het bereik naar alle diensten.

Maar we vergeten nog wel eens dat deze apps ook zeer nuttig kunnen zijn in het professionele milieu. Ze kunnen een toegevoegde waarde voorstellen voor ondernemingen.

Een groot aantal opties zijn beschikbaar voor professionelen en niet alleen die van de digitale sector. We zouden bijna kunnen zeggen dat er een applicatie voor alle taken bestaat.

De applicatie NearPod helpt leerkrachten hun lessen op te maken en te personaliseren. Het is een nieuwe pedagogische methode die vooral bestemd is voor kinderen. Het idee is verschillende soorten bestanden zoals pdf, jpeg, ppt, google slides, videos, enz. te kunnen gebruiken.

Eigenaars van hoofdmerken zullen ook gebluft zijn door de efficiëntie van Tactill, een kasregister op iPad. Deze app heeft een groot aantal voordelen zoals tijd-en plaatswinst. Het is zeer goed ontworpen, het gebruik ervan is zeer simpel en vlot en is geschikt voor alle soorten ondernemingen.

Survey Monkey helpt je bij het ontwerpen van surveys voor professionele doeleinden. Het kunnen verschillende personaliseerbare surveys zijn die ook op mobiele toestellen kunnen gebruikt worden. De resultaten kunnen via websites, sociale media of smartphones doorgestuurd worden. Deze app begeleidt de ondernemingen van het ontwerp tot de analyse van de resultaten.

Met de applicatie Mentimeter, een collaboratieve platform, kunt u presentaties en andere bestanden gedurende vergaderingen of lessen delen. De app stelt ook een nieuwe soort interactie voor, die dankzij de verschillende opties het mogelijk maakt animaties af te spelen om zo de aandacht van het publiek te houden.

Professionelen hebben verschillende mogelijkheden om deze apps te kunnen gebruiken. Ondernemingen zoals FirstRental stellen iPads Samsung Tablets, Surface Pro tablets, smartphones, Mac en Pc computers te huur en begeleiden u tijdens events, seminaries, enz.