De komst van de iPhone 7

Donderdag, 11 Augustus 2016

Het laatste topproduct van Apple

De komst van de iPhone 7

Volgens de geruchten, zou het laatste kernproduct van Apple rond 16 september uitkomen. De speculaties om en rond de potentiële innovaties en verbeteringen, die door Cupertino werden aangebracht, versterken met de weken. Er werden zelfs verschillende theorieën ter sprake gebracht, van de meest onrealistische tot enkele zeer rationele.

Wat betreft de meest realistische ideeën, kunnen we al zeker zijn dat de iPhone 7 tussen de € 705 en € 950 zal kosten. Deze prijs zal zeker stijgen naargelang de nieuwe versies (iPhone 7 Pro, iPhone 7 Plus).

Deze zou de technische beschrijving zijn:

  • LED-scherm/Retina scherm van 4,7 inch
  • Apple A10 processor
  • Besturingssysteem: IOS 10
  • Capaciteit: 128 Go
  • 2 of 3 Go RAM-geheugen
  • Niet-verwisselbare batterij

Eindelijk nieuwe accessoires?

De nieuwe smartphone zou de perfecte gelegenheid zijn voor Apple om nieuwe accessoires op de markt te brengen. Twee accessoires werden al bekend gemaakt. Het is dus bijna zeker dat de iPhone 7 geen jack-aansluiting zal hebben, enkel de bluetooth zal kunnen gebruikt worden. Een mogelijk alternatief zal zeer waarschijnlijk de Lightning-naar-mini-jack adapter zijn. We moeten juist geduldig zijn en zelf vaststellen welke voornemens Apple al dan niet zal concretiseren en als de kabels tezamen of afzonderlijk verkocht zullen worden.

Rond hetzelfde thema, blijkt dat de onderneming uit Californië, Earpods op de markt zou brengen die enkel compatibel zijn met een lightning-aansluiting en niet meer met de jack-aansluiting. Deze Earpods zouden enkel compatibel zijn met sommige iPhones en zouden dezelfde voordelen aanbrengen als de klassieke modellen.

Naar de generalisatie van de optische beeldstabilisatie?

Het schijnt dat alle toekomstige iPhones 7 uitgerust zullen zijn met een optische beeldstabilisatie zoals op de iPhone 6 Plus. Deze technologie verbetert de kwaliteit van de foto’s, vooral wanneer de helderheid zeer laag staat.

De esthetische innovaties

Sinds enkele dagen, is het mogelijk om smartphone hoesjes te bestellen op internet voor de nieuwe iPhone 7. Zou het een extra aanwijzing zijn naar de nieuwe design?

In ieder geval, kunnen we al vaststellen dat in de hoesjes een grote opening is voorzien voor de dubbele camera, maar dat er ook niets voorzien is voor de jack-aansluiting.

Een ander gerucht doet de ronde, dat de onderneming uit Californië eindelijk zou innoveren door een nieuwe uitvoering aan zijn klanten voor te stellen. Het kleurenpalet is niet nieuw voor de onderneming, maar de mogelijkheid dat een nieuwe kleur beschikbaar zou zijn versterkt de geruchten omtrent het nieuwe product. Waarheid of niet? Het schijnt dat het “space grijs”  zal verdwijnen om plaats te maken voor het “donkerblauw”. Het “space-grijs” is de populairste kleur bij Apple. Zouden ze het echt van het kleurenpalet verwijderen? In ieder geval, weten ze dat elke zone in de wereld zich aan één kleur betrokken voelt, waardoor ze met de nieuwe kleur, een nieuwe markt hopen te veroveren.

We zullen dus geduldig moeten zijn en tot september wachten om de waarheid te ontdekken. Tot dan, hebben de professionelen de mogelijkheid om de laatste smartphones bij FirstRental te huren.