De nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9 Plus

Wednesday, 14 March 2018

De nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9 Plus

Na het grote succes van de Samsung Galaxy S7 in 2016 en de Samsung Galaxy S8 in 2017, presenteren wij u vandaag met veel enthousiasme de Samsung Galaxy S9. U heeft het al tijdens de Mobile World Congress eind februari in Barcelona kunnen ontdekken waar het voor het eerst gepresenteerd werd. Dit nieuw pareltje zal beschikbaar zijn voor het grote publiek vanaf 16 maart 2018. Hier al enkele details die wij u graag willen meedelen.

Ook al heeft de Galaxy S9 enkele verbeteringen meegemaakt, blijft het design toch gelijkaardig aan die van zijn voorganger. Hij behoudt alleszins zijn borderless design die een groot succes had meegemaakt bij de Galaxy S8. Anderzijds is de achterkant van de telefoon helemaal veranderd. Wat ook verbeterd werd is de vingerafdruksensor, deze had namelijk veel discussies opgewekt vorig jaar. Vandaag is het veel beter geplaatst en heeft een ergonomische greep. Wat kleuren betreft, zal de S9 beschikbaar zijn in zwart, grijs, lila en blauw.

Daarnaast, zijn de belangrijkste verbeteringen van de nieuweling van de Koreaanse firma het fototoestel en de Augmented Reality technologie. Het fototoestel heeft splinternieuwe fotosensoren waarmee het 240 tot 960 beelden per second kan opnemen met de super slow motion modus. Wat ook helemaal nieuw is in de wereld van de smartphones is de lens die automatisch verschuift naargelang de lichtinval. U zal ook dankzij de 3D sensor en de Augmented Reality, zelf emoji’s kunnen creëren en er super toffe GIFS mee maken!

Aan de serieuze kant nu heeft de Samsung Galaxy S9 toch een zeer interessante technische fiche. Met een Super AMOLED Infinity Display met een definitie van 2960 x 1440 px en een grootte van 5,8 inch voor de S9 en 6,2 inch voor de S9 Plus, breekt hij alle records! Zowel de S9 als de S9 Plus zullen beschikbaar zijn in 64/128/256 Go en hebben een uitbreidbaar memory dankzij de microSD kaartlezer. Om u smartphone te ontgrendelen kunt u de vingerafdruksensor, de irisscan of de gezichtsherkenning gebruiken.

En om te eindigen, zelfs zeer goed te eindigen, zal de nieuwe Samsung water- en stofbestendig zijn en dit alles met een IP68-classificatie. U zal ook u smartphone zonder draad kunnen opladen dankzij de draadloze oplader. Alleen maar positieve punten!

Het is dus een heel mooi toestel dat het merk ons dit jaar voorstelt. Alvorens het te kopen, kunt u voor al u professionele evenementen smartphones en informatica-materiaal bij FirstRental huren. Onze Accountmanagers zullen u met veel enthousiasme verder helpen.