FirstRental: een brede panel diensten voor al uw digitale evenementen

Woensdag, 26 April 2017

FirstRental: een brede panel diensten voor al uw digitale evenementen

FirstRental, specialist in het verhuur van iPads, tablets, Mac’s, PC’s en schermen voor al uw digitale projecten, biedt u een brede panel materiaal aan bestaande uit meer dan 3000 toestellen van de laatste innovaties: iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, Microsoft Surface Pro, Galaxy Tab, honderden Mac computers, iMac, Macbook, laptops en vaste computers, Apple en Android smartphones alsook schermen.

Als expert in informatica oplossingen, stelt FirstRental u ook verscheidene bijkomende diensten voor: configuratie van de toestellen, ontwerpen van applicaties, downloaden van bestanden, leveringen en ophalingen in dispatch, 3 of 4G netwerk of ook het installeren van de Wi-Fi. Onze teams begeleiden jaarlijks meer dan 900 klanten bij het organiseren van conventies, beurzen, seminaries, tentoonstellingen, roadshows en street marketing events.

Wat betreft de configuratie van de toestellen, stellen we een default installatie voor of een installatie op maat. We bieden ook gebruiksklare applicaties aan geschikt voor uw behoeften: aanpasbare enquêtes, spelletjes, quizzen, live-voting, simultane voorstellingen, schattenjachten, het onthaal van uw genodigden, enz. We ontwikkelen ook tactiele oplossingen op maat om aan uw meest specifieke behoeften te kunnen antwoorden.

Onze teams zijn steeds bereid om u te begeleiden bij het organiseren van uw digitale projecten, van een simpele raad tot de realisatie van studies. Ze zullen u adviseren zodat uw project een groot succes wordt.

We stellen eveneens een begeleiding ter plaatse voor, met uitpakking, installatie en configuratie van het materiaal met techniekers die u begeleiden bij het pre-installeren van uw event.

Wij garanderen leveringen zowel in België als in buitenland met een stipte datum en tijdslot en dit ook voor onze dispatchs in heel Europa.

Aarzel niet om al u behoeften aan FirstRental toe te vertrouwen om zo van onze digitale ervaring te genieten verworven door de jaren heen dankzij honderden evenementen in verschillende domeinen: energie, farmaceutica, retail, bank en verzekering, auto-industrie, instituties of artistieke bedrijven.