Hoe kan het huren van iPads en tablets je sportevenement versterken?

Woensdag, 09 Augustus 2023

Donderdag, 03 augustus 2023

Hoe kan het huren van iPads en tablets je sportevenement versterken?

Bereid je voor op de digitalisering van de sportevenementen van dit jaar met Live Rental.

Let op organisatoren van sportevenement! De zomermaanden zitten vol met spannende sportevenementen die plaatsvinden in Nederland, maar ook over de hele wereld. Bij Live Rental weten we hoe belangrijk het is om over de juiste technologische apparatuur te beschikken om ervoor te zorgen dat je sportevenement perfect verloopt.

Onze ervaring met sportevenementen

We hebben het genoegen gehad samen te werken met grote sportevenementen, waarbij we onze diensten voor tablet- en smartphoneverhuur hebben geleverd. Zo hadden we bijvoorbeeld de kans om samen te werken met de ASPTT Nice Côte d’Azur voor hun Internationale Ritmische Gymnastiek Toernooi, waarbij we de noodzakelijke technologie leverden om het evenement succesvol te laten verlopen.

Grootschalige evenementen behandelen

Daarnaast hebben we onze capaciteit bewezen om grootschalige evenementen te beheren, door smartphones en laptops in grote hoeveelheden te leveren aan de organisatie teams van de Wereldbeker Voetbal in Qatar.

Onze voorraad en diensten

Live Rental heeft een van de grootste voorraden in Europa. We kunnen voldoen aan al je huur behoeften met betrekking tot technologie voor grote evenementen. Vanaf begin tot het einde staat ons productie- en logistieke team voor je klaar, zodat je project soepel verloopt. 

Zomerkalender van uitgelichte sportevenementen in Nederland

Hieronder geven we een overzicht van de meest prominente sportevenementen die in de komende maanden in Nederland en met Nederlanders zullen plaatsvinden.

Augustus 2023

 September 2023

 Oktober 2023

 November 2023

 December 2023

Dit zijn enkele sportevenementen die in de komende maanden zullen plaatsvinden. Als je een sportevenement plant en kwalitatieve technologie wilt huren, aarzel dan niet om contact op te nemen met LiveRental. Ons team van experts staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je evenement zonder problemen verloopt.

Hoe kan Live Rental je helpen met de digitale transformatie van je evenementen?

Bij Live Rental begrijpen we het belang van het hebben van de juiste technologische apparatuur om het succes van je sportevenement te garanderen. Onze tablet-, computer- en smartphone verhuurdiensten zijn ontworpen om aan al je technische behoeften te voldoen. Of je nu tablets nodig hebt om tijden bij te houden in een competitie, computers om de informatiestroom te beheren of smartphones om je team verbonden te houden, wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Ons ervaren team van technologie-experts zal vanaf het begin tot het einde van je project tot je beschikking staan. Wij adviseren je bij het kiezen van de juiste apparaten, zorgen voor levering, installatie en configuratie, en zijn beschikbaar om technische ondersteuning te bieden in geval van eventuele problemen. Onze prioriteit is dat je evenement soepel verloopt en dat je beschikt over de nodige technologie om een onvergetelijke sportervaring te bieden.

Je betrouwbare technologiepartner

Bij LiveRental zijn we er trots op een betrouwbare technologiepartner te zijn voor sportevenementen van allerlei soorten en groottes. Of je nu tablets nodig hebt om tijden bij te houden tijdens een wielerwedstrijd of smartphones om tickets te scannen of om je productieteam tijdens een voetbaltoernooi verbonden te houden. Live Rental heeft de technologie die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Dus terwijl je je voorbereidt op de spannende sportevenementen die eraan komen, vergeet dan niet dat LiveRental er is om je te helpen met al je technologie verhuur behoeften. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen om van je volgende sportevenement een groot succes te maken!

Bij Live Rental hebben we een bewezen trackrecord van succesvolle samenwerkingen met organisatoren van grote sportevenementen. Laat ons enkele van onze meest opvallende succesverhalen met je delen. 

ASPTT Nice Côte d’Azur en het Internationale Ritmische Gymnastiek Toernooi

Dankzij het vertrouwen dat de ASPTT Nice Côte d’Azur in ons heeft gesteld, hadden we het privilege om onze technologische en verhuuroplossingen te leveren voor hun Internationaal Toernooi van Ritmische Gymnastiek. We hebben hen voorzien van onze tablets, die het hele weekend werden gebruikt om de scores van elke gymnast bij te houden. Onze apparaten zorgden voor een nauwkeurige en real-time monitoring, wat een cruciaal element bleek te zijn voor het succes van het evenement.

De Wereldbeker Voetbal in Qatar

Een ander belangrijk moment in onze geschiedenis was het leveren van apparatuur voor de Wereldbeker Voetbal in Qatar. We leverden in totaal 2500 smartphones en 750 laptops om de organisatie teams van het evenement uit te rusten, een van de meest prestigieuze evenementen op wereldniveau. Deze uitdaging op grote schaal toonde nogmaals onze capaciteit om grote evenementen effectief en professioneel te beheren.

Daarnaast zijn we trots om onze voortdurende samenwerking met de Franse Gymnastiekfederatie aan te kondigen. Gedurende 19 wedstrijden door heel Frankrijk hebben we 800 tablets, 100 laptops en 100 schermen geleverd, waarmee we onze inzet voor het succes van deze sportevenementen aantonen.

Onze technische diensten

Onze technische teams, die in totaal 265 dagen in een seizoen hebben gewerkt, zijn op elke locatie aanwezig geweest om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Terwijl we naar de zomermaanden gaan, hebben we nog drie wedstrijden in het vooruitzicht. We zijn enthousiast over wat komen gaat en vastbesloten om de show gaande te houden. Ons doel is om de sport te blijven ondersteunen en hoogwaardige technologische oplossingen te bieden waar ze nodig zijn.

Ben je klaar om de computerhardware verhuuroplossingen van LiveRental te ontdekken?

Dit zijn slechts twee voorbeelden van hoe we organisatoren van sportevenementen hebben geholpen hun doelen succesvol te bereiken. Bij Live Rental zijn we toegewijd aan het aanbieden van efficiënte en betrouwbare technologie verhuuroplossingen voor allerlei soorten evenementen. Als je een sportevenement plant en technologische ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen van je volgende evenement een groot succes te maken!