Hoe zit het met de nieuwe Galaxy Tab S3 ?

Woensdag, 12 April 2017

Hoe zit het met de nieuwe Galaxy Tab S3 ?

De laatste Samsung Galaxy Tab S3, voorgesteld op de MWC in Barcelona, is eindelijk beschikbaar.

Maar wat zijn zijn specificaties? Welke kunnen we zeker onthouden?

Nu ze beschikbaar is voor iedereen, mag de laatste tablet van de Koreaanse firma ons eindelijk zijn voorrechten onthullen. We kunnen al snel vaststellen dat ze alle nieuwe technologieën van Samsung verzamelt, voor onze grootste genoegen.

De eerste grote verrassing bij het vastnemen van de tablet is zijn gewicht. Het is alvast één van de lichtste tablets op de markt met 493 gram voor een scherm van 9,7 inch. De tablet is ook uitgerust met de bekende AMOLED technologie made in Samsung. Met deze technologie verkrijgt u een zeer hoge beeldresolutie dankzij de lichtgevende pixels die samen gaan verlichten, in tegenstelling tot de LCD die met achtergrondverlichting werkt. Op deze manier zijn de kleuren veel  scherper en realistischer met hoge contrasten die zo indrukwekkende beelden weergeven.

Ten tweede, het onbetwistbare voordeel van de Galaxy Tab S3 is zijn stereo sound systeem. Deze innovatie werd samen met AKG ontworpen, een firma die gespecialiseerd is in akoestiek. Er zijn dus 4 luidsprekers op de Galaxy Tab S3, op de zijkanten, boven en onder. Samsung heeft zelfs de geluidskwaliteit vergeleken met die van “een bioscoop”! We moeten ook erkennen dat het zeer gelijkaardig is dankzij het geluidsaanpassing systeem. Anders gezegd, wanneer u de tablet omdraait, gaan de luidsprekers zich automatisch aanpassen om zo een authentieke stereo sound te bewaren.Ten slotte, hebben we ook het privilege om de S Pen op deze tablet te kunnen gebruiken. Het gaat om een pen met een zeer hoge nauwkeurigheid dankzij zijn pentip van 0,7 mm. Het heeft een geïntegreerde sensor die 4000 verschillende graden drukten kan onderscheiden alsook zeer gevoelig is in de hoeken. Dankzij deze pen, zullen de gebruikers programma’s zoals Photoshop ook op hun tablet kunnen gebruiken. Het kleine voordeel, die zeker niet te onderschatten is, is zijn opladingssysteem, de batterij van de S Pen laadt zich automatisch op tijdens het gebruik ervan. Ze wordt als een alternatief van de iPad Pro en Surface Pro 4 voorgesteld.

Geniet van ondernemingen zoals FirstRental om tablets te huren die aan al u digitale behoeften zullen voldoen. De performantste modellen staan ter uwe beschikking.