Keynote Apple 2017: 3 nieuwe iPhones

Donderdag, 14 September 2017

Keynote Apple 2017: 3 nieuwe iPhones

Na een zeer lange wachttijd en een groot aantal geruchten, heeft Apple eindelijk zijn nieuwe producten voorgesteld op de jaarlijkse Keynote van 12 september 2017.

Drie splinternieuwe iPhones werden aangekondigd: de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X. Deze laatste is volgens de onderneming uit California één van de grootste evoluties in de wereld van de smartphone. Het bekendmaken van dit model is natuurlijk ook heel symbolisch, de eerste iPhone werd namelijk exact 10 jaar geleden op de markt gebracht.

Wat kunnen we meer vertellen over deze nieuwe modellen. Eerst en vooral, de iPhone 8 en iPhone 8 Plus onderscheiden zich dankzij hun super-stevige “glazen bekleding”. Het gaat hier om het meest robuust glas ooit gebruikt voor smartphones. We merken dan ook een “rand in aluminium” die aangeduid werd als “zeer hoogwaardig”.

Een andere belangrijke informatie die we graag wilden meedelen in verband met deze twee modellen is dat Apple verklaard heeft dat ze gedacht en ontworpen werden om de “eerste smartphone te zijn voor Augmented Reality”. De nieuwe iPhone generatie heeft tal van optimaliseringen: een krachtigere processor, een scherm met een betere kwaliteit en geoptimaliseerde speakers, maar vooral een fototoestel van 12 megapixel die zonder twijfel de kwaliteit van u foto’s zal verbeteren. Volgens de eerste uitgevoerde tests na de Keynote, kunnen we al zeggen dat het eerder een verbetering is van de iPhone 7 dan een echte innovatie.

De smartphone die we allemaal zeer ongeduldig verwachtten, is eindelijk aangekomen, de iPhone X! Zijn hoge ranking is te danken aan het geheel van zijn sterktepunten: OLED- scherm, diepere contrasten dankzij Truetone die zich aanpast aan de lichtsterkte, geen centrale knop meer, geen vingerafdruk meer. De belangrijkste vernieuwing is de gezichtsherkenning “Face ID” die dankzij een infrarood licht die het gezicht van de gebruiker in 3 dimensies scant. Dit systeem zou 20 keer meer betrouwbaar zijn dan de ontgrendeling met de vingerafdruk “Touch ID”. De iPhone heeft ook een neural engine die technologieën van de KI gebruikt. Volgens de eerste behandelingen, is het een echte hernieuwing op de markt.

Om een kans te laten aan de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, zal de iPhone X maar binnen twee maanden op de markt gebracht worden. In afwachting kunt u steeds, voor al u digitale projecten die de meest geavanceerde toestellen vereisen, iPhones, iPads, Macs, Pc’s, enz, bij FirstRental huren.