iPad huren Brussel

Huur nu iPads en Tablets in Brussels uit het grootste hardware-park van Europa. Rust al uw professionele evenementen uit met de beste apparaten en laat al uw hardware-wensen dankzij ons uitkomen.

iPads huren bij LiveRental :

U bent bij ons, als Belgische Expert in de Tablet, iPad en Smartphone verhuur, in goede handen. Vraag bij onze ervaren Account Managers uw offerte aan en profiteer van de meest competitieve prijzen op de markt.

Product Best Seller

Apple iPad 10.9

Note de l'équipe

(testé par 4 membres de l'équipe)

Apple iPad 10.9

De nieuwe iPad 10e generatie 10.9-inch Wifi is de perfecte keuze voor de toekomst van draagbare technologie, met een slank design en krachtige prestaties.

  • Beeldschermdiagonaal: 10,9 inch
  • Resolutie: 2360 x 1640 pixels
  • Scherpte: Liquid Retina scherm
  • Camera: 12MP achterzijde en 7MP voorzijde
  • Processor: A14 Bionic chip
  • Intern geheugen: 3 GB
  • Afmetingen: 17,85 x 24.76 x 0,61 cm
  • Gewicht: 462 gram
  • Besturingssysteem: iPadOS 16

Découvrir

ONS AANBOD

FirstRental beantwoordt aan al uw digitale wensen voor zowat elk event. Dankzij onze flexibele huurvoorwaarden, krijgt u toegang tot meer dan 3000 toestellen: iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, Microsoft Surface Pro 3&4, Galaxy Tablets, iPhones, Samsung Smartphones, iPod Touch, TV’s, schermen, enz. Krijg nu toegang tot de laatste generatie toestellen die uw events een vernieuwend en digitaal karakter zullen bezorgen. Onze teams staan jaarlijks meer dan 900 klanten uit tal van sectoren bij in de realisatie van hun events, beurzen, conferenties, seminaries, tentoonstellingen of street marketing events.

ONZE DIENSTEN

Als informatica-specialist in digitale oplossingen stellen wij u een uitgebreid pakket aan bijkomende services voor, om aan al uw behoeften tegemoet te komen. Onze teams staan ter beschikking om u de best passende huur-oplossing aan te bieden, helemaal in lijn met uw wensen en digitale noden. Applicaties, 3G/4G verbindingen, gepersonaliseerde toebehoren en levering ter plaatse – alles volledig op maat en in een handomdraai!

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay