Scherm huren Antwerpen - LiveRental

Onze voorraad schermen, videomateriaal en hardware staat ter uw beschikking te huur in Antwerpen voor al uw professionele events en vooral om het geheel van uw digitale behoeften te voldoen.

Onze schermen te huur :

Als expert in het huren van schermen, tv’s, video walls, hardware en digitale toestellen over heel België, staan we gereed u een offerte op te maken en zo de beste concurrende prijzen op de markt voor te stellen.

Product Best Seller

55" Samsung Scherm

Note de l'équipe

(testé par 7 membres de l'équipe)

55" Samsung Scherm

Dit middelgrote scherm is het ideale toestel om uw content, producten of brochures in de verf te zetten en het vertonen hervan tot een hoger niveau te brengen dankzij de laatste LED technologie. De beeldkwaliteit die dit scherm u biedt is uitermate geschikt voor elk professioneel gebruik.

  • 55" Scherm
  • Perfect voor 24u/24 – 7d/7 gebruik
  • D-LED en LED-BLU 60 Hz technologie
  • Helderheid: 450 nit
  • Resolutie: 1920 x 1080 (16:9)
  • Dynamische Contrast Ratio: 50 000:1
  • HDMI2, VGA en DVI Uitgangen
  • Reactiesnelheid: 8ms

Découvrir

Schermverhuur voor uw evenementen

Bij het organiseren van zakelijk evenementen is het gebruik van hoogwaardige apparatuur een belangrijke toevoeging. Goede tv schermen zorgen voor een blijvende indruk en het effectief overbrengen van informatie. Live Rental is de ideale partner voor het zakelijk huren van schermen. Wij begrijpen dat ieder evenement uniek is en verschillende eisen met zich meebrengt. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan schermen, met merken zoals Dell en Samsung, en schermen van 32 tot ruim 75-inch, zodat er voor ieder project een scherm bij zit. De focus van Live Rental ligt op het leveren van hoge kwaliteit schermen en het bieden van ondersteuning gedurende het hele proces. We helpen je bij het kiezen en instellen van de schermen, maar zorgen ook voor een probleemloze levering.  De schermen worden verhuurd voor allerlei zakelijke doeleinden, zoals presentaties, productdemonstraties, live streaming en tentoonstellingen. De schermen zijn ideaal voor het tonen van grafieken, diagrammen en andere inhoud tijdens een zakelijke presentatie. Voor een groter publiek kun je een videowall of een ander groot scherm kiezen. Om producten optimaal tot hun recht te laten komen, kunt u een tv inzetten om het te tonen. De heldere en levendige schermen zorgen dat het product op unieke wijze gecommuniceerd wordt aan potentiële klanten. Voor het live streamen van presentaties en keynotes, zijn de schermen ook perfect. U kunt ze ook nog eens inzetten voor digitale vergaderingen. Als laatste zijn de schermen te huren voor een beursstand of tentoonstelling van uw product of service.

Waarom een scherm huren in België?

Het huren van een tv scherm bij Live Rental voor zakelijke doeleinden biedt een variatie aan voordelen. Ons grote aanbod aan hoogwaardige schermen van merken zoals Dell en Samung of de videowall schermen, zorgen ervoor dat er voor ieder project een scherm te vinden is. Maar waarom zou u kiezen voor het huren van een tv in België? Om te beginnen is stelt het huren van een scherm u in staat om direct te profiteren van de nieuwste technologie, zonder dat het veel kosten met zich meebrengt. Live Rental biedt een groot assortiment schermen aan, waardoor er voor ieder project een geschikt tv scherm te huren is. Het is daarnaast een kostenefficiënte oplossing om een scherm te huren in plaats van te kopen. U vermijdt hoge kosten, onderhoudskosten indien deze nodig zijn en opslagkosten van de schermen. Nog een ander groot voordeel aan schermverhuur is de flexibiliteit ervan. U kunt zelf bepalen welke grootte, type en hoeveelheid schermen u wilt huren voor het evenement. Wilt u een klein scherm voor een vergadering of bent u op zoek naar videowall schermen voor op een beurs? Bij ons kunt u dit allemaal vinden. Bovendien is het huren in plaats van kopen milieuvriendelijker, aangezien er niet meer schermen bijgemaakt worden. Ze worden simpelweg met elkaar gedeeld.

Hoe organiseer je de huur van je scherm?

Het huren van tv schermen is een vrij eenvoudig proces. Hieronder lichten we dit proces toe door middel van een stappenplan.

1. Kies het juiste schermformaat om te huren

Om te beginnen is het van belang om te kijken welk schermformaat er nodig is voor u project. Overweeg hierbij factoren zoals de grootte van de locatie, het aantal toeschouwers en het soort content dat u wilt projecten. Live Rental biedt een breed assortiment aan schermen, van 32-inch tot ruim 75-inch.

2. Controleer de toegangsvoorwaarden tot de locatie voor levering

Als tweede is het van groot belang dat u de toegangsvoorwaarden tot uw locatie voor levering controleert. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte en beschikbare toegankelijkheid is voor het leveren van de schermen, vooral als ze groot zijn. Bekijk eventuele beperkingen zoals een smalle deuropening of beperkte parkeergelegenheid. Communiceer deze informatie met onze professionals, zodat we een soepele levering kunnen garanderen.

3. Moet het scherm dat u huurt een ingebouwd geluidssysteem hebben?

Wilt u een scherm met een ingebouwd geluidssysteem, afhankelijk van de aard van uw evenement en de gewenste audiovisuele ervaring? Live Rental heeft diverse schermen die zowel met als zonder geluid gebruikt kunnen worden. Ook beschikken we over meerdere schermen met ingebouwde luidsprekers, zodat bezoekers een meeslepende geluidsweergave kunnen verwachten.

4. Welke media wil je uitzenden op de gehuurde schermen?

Het is belangrijk om te bedenken welke soorten media u uit wilt zenden op de gehuurde schermen. Zorg ervoor dat uw afspeelapparatuur compatibel is met de schermen. Live Rental beschikt over de juiste technologie en advies om uw boodschap effectief over te brengen, ongeacht of het nu gaat om presentaties, video's, live streams of interactieve content.

5. Overweeg een statief of muurhaak te huren voor het scherm

Bij de opstelling van de tv's is het van belang om rekening te houden met de presentatie en veiligheid ervan. Overweeg of u statieven, muurhaken of een voet wilt waarop de schermen geplaatst kunnen worden. Onze accountmanagers adviseren u graag over de beste plaatsingsmogelijkheden van een tv scherm.

6. Houd rekening met de levertijd en het ophalen van de gehuurde schermen

Een andere stap om over na te denken is het plannen van de levertijd en het ophalen van de gehuurde schermen. U wilt de schermen op tijd ontvangen voor het evenement, maar ze moeten ook veilig opgehaald kunnen worden na afloop van het evenement. Wij verzoeken u vriendelijk ons te laten weten wanneer u de schermen zou willen ontvangen, op welke locatie u de schermen verwacht te gebruiken en wanneer de schermen weer opgehaald mogen worden.

7. Controleer de helderheid op de locatie van je evenement

Als laatste is het van belang om de helderheid van de gehuurde tv schermen te controleren op de locatie zelf. U wilt dat de content goed zichtbaar is voor het publiek, ongeacht de lichtomstandigheden. Ons team adviseert en helpt u graag bij de schermconfiguraties en helderheidsinstellingen.

Live Rental, de expert op het gebied van schermverhuur en andere elektronica in België, levert hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor al uw zakelijke behoeften. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tv schermen verhuur, staan we voor u klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Ons toegewijde team begeleidt u door het hele proces heen. We helpen bij het selecteren van het juiste scherm, tot de levering en installatie. Ieder evenement is uniek, vandaar onze zorgvuldige en deskundige aanpak. Wij staan u graag te woord voor een offerte met de beste concurrerende prijzen op de markt.

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay