Scherm huren Brussel - LiveRental

Onze voorraad schermen, videomateriaal en hardware staat ter uw beschikking te huur in Brussels voor al uw professionele events en vooral om het geheel van uw digitale behoeften te voldoen.

Onze schermen te huur :

Als expert in het huren van schermen, tv’s, video walls, hardware en digitale toestellen over heel België, staan we gereed u een offerte op te maken en zo de beste concurrende prijzen op de markt voor te stellen.

Product Best Seller

55" Samsung Scherm

Note de l'équipe

(testé par 7 membres de l'équipe)

55" Samsung Scherm

Dit middelgrote scherm is het ideale toestel om uw content, producten of brochures in de verf te zetten en het vertonen hervan tot een hoger niveau te brengen dankzij de laatste LED technologie. De beeldkwaliteit die dit scherm u biedt is uitermate geschikt voor elk professioneel gebruik.

  • 55" Scherm
  • Perfect voor 24u/24 – 7d/7 gebruik
  • D-LED en LED-BLU 60 Hz technologie
  • Helderheid: 450 nit
  • Resolutie: 1920 x 1080 (16:9)
  • Dynamische Contrast Ratio: 50 000:1
  • HDMI2, VGA en DVI Uitgangen
  • Reactiesnelheid: 8ms

Découvrir

ONS AANBOD

FirstRental antwoordt aan al uw visuele en digitale behoeften voor uw events. Het verhuur geeft u toegang tot meer dan 3000 toestellen: Samsung Smart Tv’s, Video Walls, enz. Geniet van het huren om toegang te krijgen tot het materiaal van de laatste generatie die het geheel van uw digitale bestanden naar voren zal brengen. Elk jaar begeleiden onze teams meer dan 900 klanten bij de organisatie van hun conventies, beurzen, seminaries, tentoonstellingen, road shows of street marketing operaties.

ONZE DIENSTEN

Als digitale en visuele specialisten, stellen wij uw een uitgebreide reeks oplossingen voor die aan het geheel van uw digitale behoeften zal antwoorden. Onze teams staan altijd klaar om u de beste huur oplossing voor te stellen die het best bij uw digitale objectieven en behoeften zal passen. Van het configureren van uw toestellen, accessoires tot de levering, onze dienstverlening is op maat gemaakt.

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay