Onze services

Onze teams staan u graag bij in de ontwikkeling van uw persoonlijke Event Apps volledig op maat.
Enquêtes, een Quiz, Live Voting, Interactiviteit, Roadbook, Catalogussen, ....

Installaties

Default of Op Maat

Wanneer u ons uw project toevertrouwt, stellen wij u een default installatie voor: de installatie van een basisprofiel met toegang tot alle native applicaties en een 100% opgeladen batterij. In functie van het gewenste gebruik, kunnen wij u eveneens een installatie op maat aanbieden. Hierbij installeren wij voor u specifieke applicaties en nemen wij u de upload van verschillende media graag uit handen.

Applicaties op maat

Een groot aanbod aan applicaties 

Onze Acount Managers kunnen samen met u de beste opties bespreken voor een geschikte applicatie. Voor al uw marketing operaties en events hebben wij gebruiksklare oplossingen: personaliseerbare enquêtes, quizzen en spelletjes, live voting, schattenjachten, het onthaal van uw genodigden,... Voor meer specifieke tactiele wensen, ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte en volledige gepersonaliseerde oplossingen.

Advies

Volgens uw Project

Onze Account Managers staan voor u klaar om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Door onze op maat gemaakte services nemen wij de volledige omvang van uw digitale projecten van u over. Aarzel niet contact met ons op te nemen en laat ons doen waar we goed in zijn: Studies over digitale projecten, een kijk voor optimalisatie, advies inzake devices en software allemaal volledig volgens uw wensen.

Logistiek

Een flexibele en vlekkeloze service

Wij garanderen u een datum en een tijdstip van levering zowel binnen België als in het buitenland. Wij engageren ons dat het materiaal u de dag voor uw event geleverd wordt, zodat u tijdig alles kan testen en nakijken. Als u nationaal verspreide projecten heeft, stellen wij u graag onze dispatch service voor: Een levering tot op 100 verschillende plaatsen over heel het land. Dankzij voorgefrankeerde verpakkingen, laten we alles weer door een chauffeur ophalen op een adres naar keuze.

Begeleiding ter plaatse

Support en Opleiding

Ons team kan voor u ter plaatse het volledige materiaal installeren, van uitpakking van het materiaal tot de volledige plaatsing en configuratie. Afhankelijk van uw project, kunnen wij eveneens jullie teams opleiden inzake de verschillende devices en de nodige pre-configuraties.

Cellular Netwerken

3G en 4G

Wanneer u voor onze 3G/4G oplossingen kiest, profiteert u van onze toestellen uitgerust met een vooraf opgeladen SIM kaart van 250 MB tot 6 GB. Wij stellen u ook graag mobiel internet met gedeelde verbinding voor om eveneens andere toesteltypes te connecteren, zoals PC’s of Wifi printers. Wij garanderen u, dat onze toestellen zich automatisch met het snelste mobiele netwerk op de markt verbinden