Laptop huren Antwerpen - LiveRental

Huur nu informatica materiaal in Antwerpen uit het grootste hardware-park van Europa. Rust al uw professionele evenementen uit met de beste apparaten en laat al uw hardware-wensen dankzij ons uitkomen.

Onze laptops te huur

U bent bij ons, als Belgische Expert in de verhuur van Laptop en Computer, in goede handen. Vraag bij onze ervaren Account Managers uw offerte aan en profiteer van de meest competitieve prijzen op de markt.

Product Best Seller

Lenovo ThinkPad E14 G5

Note de l'équipe

(testé par 7 membres de l'équipe)

Lenovo ThinkPad E14 G5

  • Display: 14 inch

  • Resolutie: 1920 x 1200

  • Werkgeheugen: 16GB DDR4

  • Chip: 4.6GHz Intel Core i5-1335U

  • CPU: 10 Cores

  • GPU: Intel Iris Xe Graphics G7 80EUs

  • Afmetingen: 219.3mm x 313mm x 17.99mm

  • Gewicht: 1.53KG

  • Accu: 57Wh

  • Connectiviteit: USB 2.0, USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s), USB 3.2 (Gen2, 10Gb/s) type-C

Découvrir

Een laptop huren bij LiveRental

Het huren van computers komt goed van pas in het bedrijfsleven. Je kunt ze gebruiken om te mailen, presentaties te maken of om gegevens te analyseren. Dankzij de draagbaarheid is de laptop eenvoudig om mee te nemen. Tijdens evenementen kan het huren van laptops goed van pas komen voor het registreren van deelnemers, het tonen van media of om interactieve sessies te houden. Laptops zijn ontzettend belangrijk voor het soepele verloop van een evenement. Ze zorgen ervoor dat je interactie kunt hebben met het publiek. Als laatste kun je computers huren voor de onderwijssector, zowel docenten als studenten kunnen ze gebruiken. Computers of laptops zijn ideaal voor het geven van lessen, maken van opdrachten en het opzoeken van informatie. Digitale leermiddelen zorgen ervoor dat je op interactieve wijze kunt leren. Dit is van groot belang voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Bovendien draagt het gebruik van laptops bij aan samenwerking en een effectieve leeromgeving. 

 

Live Rental biedt specialistische service voor het verhuren van laptops en computers in België. We voorzien u van hoogwaardige oplossingen voor al uw zakelijke doeleinden. Ons toegewijde team begeleidt u door het hele proces, van het selecteren van de juiste laptop tot aan de levering en configuratie. Ieder evenement is anders en om deze reden bieden we een zorgvuldige benadering om ervoor te zorgen dat er aan al uw wensen voldaan wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte met de competitiefste prijzen op de markt.

Waarom een laptop huren?

Om te beginnen biedt het huren van een laptop flexibiliteit, met name bij tijdelijke of seizoensgebonden projecten. De laptops kunnen gehuurd worden voor een periode naar wens. U zit niet vast aan langdurige aankoopverplichting zoals de aankoopkosten of onderhoud van de laptops. Doordat u geen grote investering hoeft te doen in een grotere hoeveelheid laptops of computers, bespaart u kosten. Nog een voordeel aan het huren van laptops is de toegang tot de nieuwste en modernste technologieën. Er hoeft niet geïnvesteerd te worden in nieuwe apparatuur, u kunt het simpelweg huren bij Live Rental. Een ander voordeel van het huren van computers of laptops is de snelle beschikbaarheid. Heb je binnenkort een evenement, een belangrijke presentatie of een ander project waarbij u een laptop of computer kunt gebruiken? Dan staat Live Rental voor u klaar. Wij bieden flexibele huurperiodes aan en we zorgen voor tijdige levering van de computers of laptops. Computers huren biedt de mogelijkheid om de omvang ervan aan te passen aan de behoeften van je bedrijf of project. Heb je tijdig extra personeel of organiseer je eenmalig een evenement? Met het huren kunt u zelf bepalen wat u nodig hebt voor het project. Er hoeft geen initiële investering plaats te vinden, want na de huurperiode levert u de laptops of computers weer bij u in. Als laatste is het huren van computers of laptops prettig wegens ondersteuning bij onderhoud en installatie. Live Rental helpt je bij het kiezen van de juiste laptop, configuratie en installatie ervan en vragen die bij u opkomen op het evenement zelf.

Hoe organiseer ik mijn computerhuur?

Het huren van een computer of laptop bij Live Rental is vrij eenvoudig. Wij zullen hieronder het stappenplan toelichten voor het organiseren van het huren van deze elektronica.

1. Een desktop- of laptopcomputer huren?

Als eerste is het verstandig om te bedenken of je een desktopcomputer of een laptop wilt. De desktopcomputer is krachtig en ze bieden veel mogelijkheden voor uitbreiding. Laptops daarentegen zijn draagbaar en flexibel. Ze zijn goed geschikt voor mensen die veel onderweg zijn.

2. De nuttige technische kenmerken bepalen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt tussen een computer of laptop, is het belangrijk om te bepalen aan welke technische specificaties voldaan moet worden. Dit omvat elementen zoals de processor, RAM-geheugen, opslagcapaciteit, grafische kaart en meer. Live Rental biedt veel modellen en soorten aan, zoals de Lenovo Thinkpad 580, Dell Latitude 3510 en Lenovo Ideapad Gaming. RTX3050.

3. Zorg ervoor dat je het juiste schermformaat kiest voor de computer die je wilt huren

Het is ook van belang om rekening te houden met het schermformaat van de laptop of computer. Dit heeft namelijk een grote invloed op de gebruikerservaring. Wek formaat bij u past, is afhankelijk van de doeleinden en of u het apparaat mee wilt nemen.

4. Nuttige accessoires en randapparatuur op een rijtje zetten

Live Rental verhuurt computers en laptops, maar ook bijbehorende accessoires en randapparatuur. Hiermee kunnen we de algehele ervaring verbeteren. Accessoires en randapparatuur die we aanbieden zijn onder andere muizen, toetsenborden, dockingstations en meer. Zorg ervoor dat u alle benodigde accessoires heeft, zodat u evenement soepel verloopt.

5. Vraag hulp bij het installeren van de gehuurde computers

Ons toegewijde team helpt u graag bij het instellen van de gehuurde computer. We helpen u met het configureren van software, opzetten van netwerkverbindingen, het aansluiten van randapparatuur en meer.

6. Zorg voor een stroomvoorziening

Het is daarnaast van belang om voldoende stroomvoorziening te hebben voor de gehuurde computers, met name als u ze op een andere locatie gebruikt. Zorg ervoor dat er voldoende stopcontacten aanwezig zijn. Indien nodig kunt u verlengkabels huren of aanschaffen om te zorgen dat u apparatuur operationeel is.

7. Bepaal de programma's die geïnstalleerd moeten worden op gehuurde laptops

Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk om te bepalen welke programma's er geïnstalleerd moeten worden op de gehuurde computer. Heeft u software nodig voor op kantoor? Bent u op zoek naar ontwerpprogramma's? Zoekt u een specifiek systeem voor het onderwijs? Deel het met onze accountmanagers en we helpen u graag verder.

8. Overweeg om extra schermen of monitoren te huren

We raden u aan om te controleren of u meerdere schermen nodig heeft. Ook deze biedt Live Rental aan. Een extra monitor kan verstandig zijn bij werk op kantoor, presentaties, interactieve sessies en meer.

9. Laptopverhuur, een flexibele oplossing

Live Rental is de perfecte plek voor het huren van laptops voor verschillende zakelijke behoeften. Het maakt niet uit of u een laptop zoekt voor een tijdelijk project, evenement of voor en piekperiode in het jaar, voor ieder zakelijk project kunt u bij ons terecht.

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay