Scherm huren Luik - LiveRental

Onze voorraad schermen, videomateriaal en hardware staat ter uw beschikking te huur in Luik voor al uw professionele events en vooral om het geheel van uw digitale behoeften te voldoen.

Onze schermen te huur :

Als expert in het huren van schermen, tv’s, video walls, hardware en digitale toestellen over heel België, staan we gereed u een offerte op te maken en zo de beste concurrende prijzen op de markt voor te stellen.

ONS AANBOD

FirstRental antwoordt aan al uw visuele en digitale behoeften voor uw events. Het verhuur geeft u toegang tot meer dan 3000 toestellen: Samsung Smart Tv’s, Video Walls, enz. Geniet van het huren om toegang te krijgen tot het materiaal van de laatste generatie die het geheel van uw digitale bestanden naar voren zal brengen. Elk jaar begeleiden onze teams meer dan 900 klanten bij de organisatie van hun conventies, beurzen, seminaries, tentoonstellingen, road shows of street marketing operaties.

ONZE DIENSTEN

Als digitale en visuele specialisten, stellen wij uw een uitgebreide reeks oplossingen voor die aan het geheel van uw digitale behoeften zal antwoorden. Onze teams staan altijd klaar om u de beste huur oplossing voor te stellen die het best bij uw digitale objectieven en behoeften zal passen. Van het configureren van uw toestellen, accessoires tot de levering, onze dienstverlening is op maat gemaakt.

Onze Klanten

Firstrental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

Bpost
Colruyt
Delhaize
CofinImmo
ABInBev
Ageas
Engie
Proximus
UCB
Umicore
KBC
Solvay